Young Blood cu ASPSE şi Indygen

Redacţia | 12 Noi 2013

Sâmbătă, 16 noiembrie, de la 22:00, la House of Parties.

Weekend-ul ăsta se lasă cu petrecere la Casa Presei Libere: Young Blood la House of Parties.
Adică un smart-event care marchează Balul Facultății de Psihologie și Științele Educației, dar se adresează tuturor celor care doresc să poată face networking, să discute cu posibili angajatori, să se distreze într-o locație aparte cu prețuri studentești, să se bucure de gaming și să ia parte la un concert VAMA în aceeași seară, în același loc.

De toate pentru toți pentru că, pe lângă distracția garantată, participanții vor avea și ocazia de a se interesa de proiectele și oportunitățile oferite de colaboratorii prezenți, printre care se numără Indygen, ANOSR, Cognosis, US Travel, HIghSound.
Plus VAMA, trupa Maxim și Double D.

Biletele se pot achiziționa până pe 16 noiembrie de la sediul ASPSE din Facultatea de Psihologie și Stiintele Educatiei sau de la organizatorii evenimentului (Bogdan: 0761.330.936 / Adi: 0799.000.020) cu prețul de 30 lei sau cu 40 de lei în seara evenimentului.

Ne vedem la petrecere!
Până atunci, urmăriți ASPSE pe Facebook.

***

ASPSE este o organizaţie bidirecţională, având o puternică orientare către proiecte, pe de o parte, iar pe de altă parte, o orientare către problemele de reprezentare studenţească, în chestiuni educaţionale la nivel naţional. Valorile ASPSE sunt profesionalismul, pasiunea şi prietenia.
Pin It email