Bright Young Things, de la GollinHarris

Redacţia | 22 Apr 2013

Idei tari = internship + 300 euro

Începând cu 23 aprilie până la toamnă GollinHarris caută studenți cu idei proaspete și îi ia pe cei mai buni în echipă.

Bright Young Things e noua platformă de stagiatură a agenției, continând bursele GollinHarris, lansate în 2011. Întregul program caută și susține creativitatea, propunându-și să le ofere o experiență amplă tinerilor care vor să își construiască o carieră în PR.

Timp de șase luni vor fi lansate brief-uri inspirate din realitate iar studenții vor fi provocați să vină cu o idee bright. Anul de studiu, experiența anterioară, culoarea preferată sau ultimul film văzut nu contează, atât timp cât ideea e tare. "Juriul" burselor Bright va fi alcătuit din echipa Bright Collective a agenției și un reprezentant al blogosferei românești.

Platforma va cuprinde și informații despre ultimele trenduri ale industriei, tot ce s-a făcut cool în ultima vreme, materiale inspiraționale și cele mai tari trebduri ale lunii vor fi premiate cu un cadou surpriză.

Acțiunea va debuta chiar în sala de conferințe a agenției, pe 23 aprilie, la ora 17.00, pe strada Ceasornicului nr. 17, etajul 4. Atunci are loc primul brainstorming, împreună cu Hortensia Năstase, Managing Partner Gollin Harris iar la sfârșit va fi acordată prima Bursă Bright, constând în 300 de euro și un internship de o lună în echipa GH.

Pentru mai multe detalii și surse de inspirație, urmăriți pagina de Facebook!

***
GolinHarris Bucureşti este membră a grupului de companii din care mai fac parte Lowe&Partners, Initiative, BPN, Senior HyperActive, Mobile Works şi Medic One și este multiplu premiată şi finalistă la festivaluri locale şi internaţionale precum PR Award Romania, European Excellence Awards, Sabre Awards și IPRA Awards.
Pin It email