Adrian Olar, în open relationship cu publicitatea

Mezdrea | 24 Mai 2013

It`s all about attitude, dude!

Pe Adrian Olar îl vezi la toate evenimentele industriei deşi, spune el, şi-a cam încheiat relaţia cu publicitatea şi a trecut pe celălalt front - clientul. Dar când clientul este Pegas, altfel stau lucrurile.

Adrian Olar într-un tweet
Foarte normal, uneori. De obicei sociabil, glumeţ, îndrăzneţ, cu capul pe umeri(i) altora uneori. Open-minded, atent la tot ce mişcă în jur şi pasionat de multe lucruri.

Dar în 10 branduri?
Sunt prea multe, parcă. Apple, Facebook, Asos, Pegas, Genin şi Dristor, Coca-Cola, Dunhill, Aperol, OCB, Reebok, Ray-Ban, Paco Rabanne. Mamaia a devenit un brand?

Love-hate cu marcom-ul? Sau open relationship?
Ziceam mai sus, open-minded – deci open relationship.
 
De fapt, care-i povestea?
Povestea e că viaţa asta de care tot mai multă lume se plânge, e plină de sens şi de vibe - doar activează-ţi funcţia de „Feel free” şi o să vezi cum o să fii.

La ce campanie din lumea asta te bucuri că n-ai fost implicat?
Campania militară din Iraq. :P Să fim serioşi, la „Tu cât timp petreci zilnic la toaletă” nu mi-aş fi dorit să particip sub nicio formă.

Dacă în două ore ar trebui să pleci să lucrezi la cea mai tare chestie ever, care-ar fi aceea? 
Să pilotez un avion transatlantic.

Cel mai tare om din publicitate, sub 25 de ani?
Mihnea Gheorghiu, Sebastian Olar, Cătălin Dobre, parcă au trecut de 25 de ani. Întrebare grea... chiar nu-mi dau seama.

Ce i-ar spune Adrian cel de 35 de ani lui Adrian de-acum?
„Băi, băiatule, puteai să faci mult mai mult de atât, dar sunt mandru de tine până acum. Alţii de 25 de ani încă visează să facă ce-ai făcut tu când aveai 18. Fii mai deschis la nou şi mai atent la tot ce e în jurul tău şi încearcă să alegi bine oamenii de care te înconjori, o să-ţi prindă bine-bine mai tarziu. Fii mai responsabil de atat şi o să vezi cum viaţa va fi din ce în ce mai frumoasă şi captivantă. C`mon, just do it! Good luck, man!”

3 chestii cool la tine. Dar 3 care sunt de-aruncat?
Pantalonii ăia albaştri scurţi, cu dungi, prezenţa şi oamenii de care mă înconjor. 3rei chestii de aruncat? Toleranţa scăzută vis-a-vis de unii oameni, calmul şi seriozitatea.
 
N-ai ce căuta în industria asta dacă...
Nu ești un pasionat de viaţă şi de vibe-ul ei. Dacă nu eşti curios, go home! Trebuie să mai fii şi foarte sociabil, să vorbeşti cu toată lumea, indiferent că e boschetar sau milionar. It`s all about attitude, dude!
Pin It email