Radar de fapte bune de la Coca - Cola

Redacţia | 26 Mar 2014

#nebunidebuni

Câteodată pare greu de crezut că în lume sunt oameni care fac lucruri bune, fără a cere nimic în schimb. Dar ei există și fac lumea mai frumoasă. Și-s mai mulți decât credem, serios!

Pentru a-i arăta pe oamenii ăștia lumii dar și pentru a inspira cât mai multe fapte de bunătate, Coca-Cola a pornit o mișcare globală: campania „Fii nebun de bun”.
Inițiativa demonstrează cât este de simplu să fii unul dintre cei care transformă lumea într-un loc mai fericit. Ca parte din această mișcare, Coca-Cola România a creat Radar for Good - prima platformă mobilă de voluntariat care funcționează asemenea unui radar de fapte bune, accesibilă pe telefoanele smartphone.

Prin intermediul unei hărți interactive, poți urmări cazurile înregistrate în proximitatea ta, te poţi implica în rezolvarea lor sau poţi cere, la rândul tău, ajutor din partea celorlalţi utilizatori.

Și chestia asta se întâmplă chiar lângă noi - Alex Bobeș este unul dintre cei care demonstrează cât este de simplu să aduci zâmbetul pe chipul celor din jur. El este un nebun de bun care oferă curse gratis oamenilor care au nevoie de ajutor, după ce le pune câteva întrebări înainte, ca să se convingă de faptul că într-adevăr e vorba de o problemă la mijloc și că el e cel care poate face ziua mai bună.

Totodată, inițiativa este susținută şi de CRIStaxi, companie de taximetrie care încurajează mișcarea Coca-Cola și oferă curse gratuite clienților săi.

Iar Alex nu este singurul - Coca-Cola răspândește poveștile unor oameni obișnuiți care, prin faptele lor extraordinare, transformă lumea într-un loc mai bun. De la o femeie din Africa de Sud care plantează noaptea, în secret, copaci, la un biciclist care îi salută pe toți cei pe care îi întâlnește în drumul său.
Și nu e singura inițiativă a companiei care încearcă să facă lumea un loc mai frumos, ceea ce e destul de tare.

La urma urmei, e simplu să fii #nebundebun. Deci, punem de fapte bune?
Pin It email