Cât de departe ai merge ca s-o guşti?

Zoe | 18 Mar 2014

Fanta Zmeură şi Fructul Pasiunii, noua aromă care provoacă imaginaţia!

There's a new Fanta in town, cu zmeură și fructul pasiunii, numai bună pentru adolescenţii dornici de distracție şi cu imaginație bogată!
 
Noul produs oferă o aromă de fructe surprinzătoare care acaparează simţurile, o combinaţie unică de zmeură şi fructul pasiunii, cu o atitudine jucăuşă. Este disponibil în ediţie limitată începând cu luna februarie a acestui an şi se alătură gamei existente de arome Fanta: Portocale, Lămâie, Struguri, Piersici şi Caise. Acesta este susţinut de o campanie integrată de comunicare ce include spot TV şi activări în digital şi in-store care vizează adolescenţii curajoşi şi ambiţioşi, dispuşi să facă orice pentru a gusta aroma inedită de zmeură şi fructul pasiunii.
Bonus: un cățel simpatic din rasa pug - deliciu de top!
 
„Cu fiecare nouă lansare încercăm să stârnim imaginaţia şi creativitatea consumatorilor noştri. Fanta Zmeură şi Fructul Pasiunii continuă spiritul inovativ al iniţiativelor noastre şi oferă o nouă aromă consumatorilor săi, întotdeauna în căutare de experienţe noi” a declarat Iuliana Nedelcu, Marketing Activation Manager Sparkling Soft Drinks Romania & Moldova Coca-Cola.
 
Noua aromă Fanta Zmeură şi Fructul Pasiunii, disponibilă în ambalaje de 0.5, 2L, 2.5L este deja disponibilă în magazine iar spotul dedicat rulează deja pe TV din 14 martie.
 
Pin It email