burn berry pentru creativii urbani

Redacţia | 12 Oct 2013

Străzile îmi sunt pânza. Bicicleta sau skate-ul îmi sunt pensulele. Noaptea mi-e prieten și sfătuitor. Iubesc betonul. Orașul mi-e spațiu de manevră și de exprimare.

burn energy – băutura care oferă combustibil creativ pentru action sports și muzică electronică – a lansat la începutul lui octombrie o nouă provocare în zona urbană: BURN BERRY, cu aromă de fructe de pădure.

„burn berry e susținătorul celor care folosesc orașul ca spațiu de exprimare și noaptea ca aliat. Amestecul de suc de fructe cu energizant e neașteptat, gustos și vitalizant. Combinația perfectă pentru the street lifestyle”, spune Radu Pilat, Community Marketing Expert la agenția Heist Industries.

Noua băutură energizantă burn berry este disponibilă în ambalaj de 250 ml în supermarket-urile, hypermarket-urile, magazinele de proximitate și benzinăriile din toată țara și e singura de pe piața de energizante care are acest gust. În plus, conține suc de fructe de pădure în proporție de 20%.

Produsul se adresează unui public tânăr, urban, care are nevoie de un boost de energie pentru stimularea creativității și a performanței.
Pin It email