RWD - Vânătoarea de voluntari

Redacţia | 02 Mai 2013

10 zile cu design Made in Ro

Romanian Design Week Preview caută voluntari, de preferință studenți la arte și arhitectură, care să își petreacă timpul între 17 și 26 mai la Palatul Știrbei și:
- să înregistreze și să ghideze vizitatorii
- să ofere informații despre expoziție, servicii și evenimentele din cadrul RDW
- să aibă grijă de broșuri, reviste, minunății colorate și alte materiale de pe-acolo

Înscrierile se termină pe 7 mai, așa că cine vrea să se bage să își petreacă zilele printre culori și nu numai, trebuie să trimită un mail cu subiectul "Join the team"+ceva argumentare la students@romaniandesignweek.com.

În altă ordine de idei, RDW e primul eveniment din țara asta 100% concentrat pe design românesc și se concentrează pe 8 domenii - publicitate, arhitectură, digital, modă, grafică, design de interior, fotografie și design de produs. Și ca să știm o treabă, fiecare domeniu a fost dat unui om uber cool care din asta trăiește și respiră.

Vor fi niște zile pline, cu tot felul de evenimente împrăștiate prin București, iar marea nebunie se desfășoară la Palatul Știrbei, unde va fi și o expoziție ce cuprinde integral lucrări ale studenților de la arhitectură și arte.

***
Romanian Design Week este organizat de The Institute în parteneriat cu Asociația Art Laboratoire și susținut de Intel, Pepsi și DDB România.
Pin It email