Festivalul Electric Castle caută voluntari electrici

Redacţia | 29 Mai 2013

Un castel, 3 zile, 4 scene, 82 de trupe

În perioada 21-23 iunie se întâmplă Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate festivaluri ale verii. Line up-ul anunţă nu mai puţin de 82 de trupe pe care trebuie să le vezi live măcar o dată în viaţă: Dub Pistols, Stanton Warriors, Pendulum DJ Set ft MC Verse, Morcheeba, DOPE D.O.D, Robin & the Backstabbers şi multe altele. 

Dacă ai peste 16 ani şi vrei să îţi petreci câteva zile cu muzică bună în incinta unui castel, asta e șansa ta.

Înscrierile pentru voluntari se fac pe aici, până pe data de 8 iunie. Doritorii trebuie să completeze formularul de înscriere şi să se prezinte la interviu în perioada  8-15 iunie. Cei selectaţi au la dispoziţie o serie de departamente în care pot activa: Logistic (camping & parking), Amenajare, Locaţii (Bars, Playground, Sports Area, Gaming Area), Info Point (Acreditări/Lost & Found), Sales (Ticketing/Tokens), Guests sau PR & Press.
 
Pe lângă concerte, în program se regăsesc şi o serie de evenimente: proiecţii de scurtmetraje, expoziţii de fotografie, pictură şi sculptură, târg de carte, piese neconvenţionale de teatru şi dans. În plus, Street Heroes va oferi doza de adrenalină cu skate, bmx, rollerblading şi graffiti.

Line up complet, program, bilete şi alte detalii, aici.

***
Festivalul Electric Castle este susţinut de: burn, Beck's, ABSOLUT Vodka şi Consiliul Judeţean Cluj.
Pin It email