Hit Yourself - Florin Grozea

Iulia Barbu | 28 Mai 2013

Abecedar despre cum să ai suces în industria muzicală

Cu o săptămână în urmă, în mansarda librăriei Bastilia, șaizeci de tineri curioși au aflat sfaturi practice despre cum să dai lovitura în muzică și nu numai. Totul a avut loc cu ocazia prelansării cărții lui Florin Grozea, „Hit Yourself – 100 de idei de la pasiune la marea lovitură”.

Cartea e prima de acest gen din România și dezvăluie poveștile de succes ale unor artiști români cu succes internațional, precum Inna, Smiley, Morandi, Edward Maya sau Akcent. În total, 100 de  povești inspiraționale care dovedesc că orice succes e susținut de mult efort, dar și de un strop de insiprație în a face lucrurile altfel decât majoritatea.

„Această carte este destinată tinerilor care cred că au nevoie de bani, de relaţii, de pile ca să dai lovitura.Veţi întâlni 100 de poveşti de succes ale unor tineri care au pornit de jos şi au ajuns în câţiva ani datorită talentului, determinării şi muncii lor să ajungă nu doar numărul unu în România, ci şi pe plan internaţional”, a spus autorul.

Cum s-au întâmplat lucrurile? Într-o atmosferă degajată, Florin Grozea și invitații săi, compozitorii Gabriel Huiban şi Flaviu Cicirean, au vorbit despre industria muzicală din România, despre artiști, despre talent și lipsa acestuia și mai ales despre cât de important este ca în spatele fiecărui artist să existe o echipă bine pusă la punct, de la inginer de sunet la PR-ist. „Ceea ce mi se pare foarte important la cartea aceasta e că susține foarte tare că trebuie să te mobilizezi dacă vrei să ai parte de ceva, orice ar fi acel lucru.”, a spus unul dintre participanți.

***
Evenimentul a fost organizat de organizația studențească Business Organization for Students (BOS) cu scopul de a aduce studenții mai aproape de industriile creative.
Pin It email