De la Spider Man la web entertainer e doar un site

Zoe | 08 Feb 2014

Un fel de from splif to sh*t.

Topher Grace și-a făcut site plin de pop-culture sh*t. 

Paranteză: Topher Grace e Eric Forman - tipul slăbănog din "That '70's Show" în subsolul căruia se-adunau toți și băgau iarbă și discuții despre tot felul de probleme adolescentine (PG style), Venom din Spider Man III, Edwin din Predators.

Se cheamă Cereal Prize și-asta e o chestie pe care, dacă nu ești american probabil n-ai cum s-o pricepi - e vorba de cerealele alea colorate și mustind a zahăr (și probabil a diabet), care aveau întotdeauna o surpriză în cutie. Dar asta contează mai puțin - important e că pe site-ul ăsta Topher adună tot felul de drăcii funny, mind-blowing sau creații propri și le dă drumul mai departe pe net, să le vadă toată lumea.

Da, la prima vedere e un fel de canal de Youtube combinat c-o pagină de Facebook. Doar că lucrurile nu stau chiar așa: site-ul are niște categorii denumite sugestiv, care nici nu mai au nevoie de meta-uri: Great Shit, Funny Shit, Self-centered Shit, plus ceva chestii clasice - muzică, trailere și filme scurte. Tot felul de nebunii adunate de pe net, altele realizate de prieteni sau chiar de Topher. Doar că e ceva mai mult de-atât și te prinzi de-asta după două trei click-uri și o porție bună de râs. E ca și cum te-ai duce la el în vizită și ți-ar arăta ce-a mai găsit cool pe net, ce video-uri a mai editat, ce poze de pe la emisiuni mai are, ce meme-uri cu That '70's a mai găsit.

De la un time-lapse din Rear Window, la fake-trailers până la filmulețe cu rang de reclame și chestii legate de cariera lui, site-ul pare să fie un web-start-up promițător, iar puștiul cândva slăbănog care parcă rămăsese blocat în subsolul din Wisconsin pare să aibă toate șansele să devină un web-entertainer de succes. 

Pin It email